Centru de dezvoltare personală și profesională

 

În cadrul cursurilor noastre, îmbinăm armonios elementele teoretice cu aplicațiile practice și creăm procese de dobândire de noi cunoștințe, abilităti și aptitudini necesare îndeplinirii atribuțiilor unui anumit post și nu numai.

Centru de dezvoltare personală și profesională

 

Oferim cele mai bune premise de dezvoltare profesională, dar și personală. Trainerii noștri dețin o vastă experientă în domeniul în care își desfăsoară activitatea și utilizează cele mai eficiente metode de instruire prin îmbinarea elementelor teoretice cu aplicații practice pentru o înțelegere cât mai bună a temei abordate

Centru de dezvoltare personală și profesională

 

Cursurile noastre răspund prompt și direct nevoilor tale prin informații clare și eficiente. Scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea ta oferindu-ți diversitate, profesionalism și încredere.

Programe

Dezvoltare personală

Învață cum să menții un echilibru ideal între ceea ce ești, ceea ce faci și ceea ce simți. Lucrează pentru a dobândi autocunoaștere și abilități noi cu ajutorul nostru și contribuie la realizarea aspirațiilor tale personale și profesionale.

Devoltare organizațională

Sporește calitatea organizației tale și ține pasul cu piața actuală cu ajutorul nostru. Te vom învăța cum să folosești dezvoltarea organizațională pentru a crește eficiența activităților companiei.

Cursuri acreditate ANC

Dobândește competențe profesionale cu ajutorul cursurilor noastre acreditate ANC și îmbunătățește formarea ta profesională sub îndrumarea echipei noastre.

Teambuilding

Descoperă beneficiile unui program interactiv de formare atât personală cât și profesională, îmbinând talentul, priceperea, creativitatea și experiențele unui grup.

Îmbunătățește performanțele echipei tale prin comunicare eficientă, colaborare și muncă în echipă, sub îndrumarea coordonatorilor echipei noastre pe tot parcursul programului.

  Principalele obiective ale teambuilding-ului:

  • creșterea productivității la birou prin socializare, cu ajutorul unor sesiuni de networking, cunoaștere și împărtășirea experiențelor într-un cadru organizat;
  • creșterea performanței unui grup prin munca în echipă și prin cunoașterea punctelor forte și slabe ale colegilor;
  • îmbunătățirea spiritului de echipă prin participarea la activități de grup, axându-ne pe scopul și ambiția comună împărtășită de către membrii aceleași organizații;
  • dezvoltarea spontaneităţii și creativității prin formarea unor legături mai strânse între membrii unei echipe ajutându-i să se simtă mai confortabil unii cu alții;
  • facilitarea comunicării și eficientizarea activității ca prim pas pentru un mediu de lucru prietenos.

  După o cooperare mai bună între angajați, urmează, implicit, creșterea performanței!