Centru de training și dezvoltare profesională

Dezvoltare prin informație, excelență prin experiență. Când vine vorba de performanță nu există loc de compromisuri.
Ce ne motivează? Dorința de a facilita procesul dumneavoastră de dezvoltare și de a îmbunătăți calitățile dumneavoastră ca profesionist.

Cine suntem

Suntem un centru de training care organizează programe de formare și dezvoltare profesională continuă.

Am debutat pe piața organizării de cursuri în anul 2011. Desfășurăm activități de pregătire teoretică și practică, prin care ducem la realizarea obiectivelor de formare a competențelor necesare domeniului ales.

Viziune

Să creștem nivelul de dezvoltare al administrației publice.

Viziunea noastră este ca prin cursurile pe care le organizăm să dezvoltăm competențele profesionale ale cursanților noștri și odată cu aceștia, să creștem nivelul de dezvoltare al întregului sistem administrativ.

Misiune 

Oferim cursanților noștri variante de cursuri orientate spre identificarea unor soluții optime adaptate nevoilor și așteptărilor fiecărui participant.

Îmbinăm armonios elementele teoretice cu aplicațiile practice și creăm procese de dobândire de noi cunoștințe, abilități și aptitudini necesare îndeplinirii atribuțiilor unui anumit post.

Avem o gamă diversificată de cursuri pentru dumneavoastră.

Descoperiți ce abilitate necesită îmbunătățire când vine vorba de performanța echipei din care faceți parte
Știți care e secretul nostru? Am descoperit că informația nu este totul, ci felul în care aceasta este aplicată duce cu adevărat la rezultatele așteptate. Tocmai de aceea, prin sesiunile noastre de training vă oferim oportunitatea de a accesa informațiile necesare și de a le aplica în contextul potrivit.

Echipa noastră

Traineri

Colaborăm cu profesioniști, specialiști în domeniul în care susțin programele de formare. Aceștia dețin o vastă experiență în formarea cursanților și sunt pregătiți să răspundă clar și concis nevoilor dumneavoastră.

Coordonatori

Pentru fiecare curs beneficiați de un coordonator dedicat. Acesta va ține legătura cu dumneavoastră în permanență, de la înscriere până la finalizarea cursului, pe toată durata acestuia, oferindu-vă asistență și informațiile de care aveți nevoie.

Sunteți pregătit să începeți?

Contactați-ne pentru orice fel de întrebare